Myytäviä tuotteita

 

Kissanystävän ajantieto 2019 - enää muutama jäljellä!

Tilaa pian omasi. Kalenterin kuvat ja tekstit ovat Sini Hietasen käsialaa, ulkoasu ja taitto Jenni Jämsenin. Hinta on ennallaan, 10 euroa.

Tilaukset osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Kissanystävälle - kuvia ja tarinoita kissakodista - ENÄÄ MUUTAMA JÄLJELLÄ!

 

Kissanystävälle - kuvia ja tarinoita kissakodista
Kuvat Minna Leino Tarinat Arja Nykänen
Esa Print Oy, Lahti 2014
147 s.
ISBN 978-952-93-4281-5
Alennettu hinta 10 euroa! (lähetykseen lisätään postimaksu)

Postitilaukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 019 464200 

Valokuva- ja tarinakirja Kissanystävälle sisältää valokuvia ja tarinoita Kytäjän löytöeläintalon asukkaista kaikenikäisille kissojen ystäville. Monet kirjan valokuvat ovat olleet näytteillä Hyvinkään kaupunginkirjastossa kahdessa eri näyttelyssä, jotkut aiemmissa kalentereissa. Tarinoita elävöittävät runot ovat eri lähteistä ja niihin pyydetty käyttölupa runoilijalta itseltään. Koska kissat putoavat aina jaloilleen, tarinat ovat lohdullisia selviytymistarinoita. Hienojen kuvien katselu ja koskettavien tarinoiden lukeminen tekee sydämelle hyvää - etenkin jos sylissä kehrää kissa.

"Oli niin mainio teos, että piti saman päivän sisällä lukea kannesta kanteen. Miten hienot ja hellyttävät kuvat ja hauskasti kirjoitetut tekstit kissa-asukkaista ja heidän elämänkohtaloistaan! Hyvällä tavalla vetoavaa ja puhuttelevaa puolesta puhumista - eikä vain kissojen puolesta, vaan tuntui, että kissojen kautta puhuttiin myös ihmiselämään liittyvistä peruskysymyksistä: yksinäisyydestä, hylätyksi tulemisen pelosta, toivosta, rakkaudesta, kuolemasta. Tekstejä täydentämään löydetyt runot tuntuvat onnistuneilta - joten tekijöillä on aihetta olla ylpeitä saavutuksestanne!" (Kirjailija Leena Ravantti)