Myytäviä tuotteita

 

Kissanystävän ajantieto 2019 on ilmestynyt!

Nyt niitä saa taas - nimittäin suosittuja seinäkalenterita. Vuoden 2019 Kissanystävän ajantieto on ilmestynyt. Kalentereita on reilu, mutta rajoitettu määrä. Tilaa tai osta pian omasi. Ensi vuoden kalenterit kuvat ja tekstit ovat Sini Hietasen käsialaa, ulkoasu ja taitto Jenni Jämsénin. Hinta on ennallaan, 10 euroa.

Tilaukset osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kalenteria on myynnissä löytöeläintalolla sekä Hyvinkäällä eläinlääkäriasema Animuksessa, Willan Faunattaressa, eläintarvikeliike Salamanterissa ja Sveitsinportaalin Mustissa ja Mirrissä.

Kortit

Kortit 1 € / kpl (lähetykseen lisätään postikulut)

Kauan odotetut kissa-aiheiset kortit ovat ilmestyneet! Jokaisessa kuvassa esiintyy löytöeläintalon entinen asukas. Kaikki korttien kissat ovat siis jo aikoja sitten saaneet omat kodit, mutta koska kuvat ovat jääneet ilahduttamaan meitä, haluamme jakaa ne myös teidän kanssanne.

Joulukortteja on viisi erilaista, lisäksi jäljellä on vielä yhtä kissakorttia. Tuotto näistä kuten aina kaikista muistakin tuotteistamme kodittomien karvakuonojen hyväksi. Kortteja voi ainakin toistaiseksi ostaa vain Kytäjän löytöeläintalolta tai tilaamalla haluamansa kortit Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Postitse toimitettaviin lisätään postikulut. Tilatessasi mainitse kortin numero, joka löytyy kuvan alta.

 

Joulukortti 1

Joulukortti 2

Joulukortti 3

Joulukortti 4

Joulukortti 5

  

Kissakortti

 

Kissanystävälle - kuvia ja tarinoita kissakodista - ENÄÄ MUUTAMA JÄLJELLÄ!

 

Kissanystävälle - kuvia ja tarinoita kissakodista
Kuvat Minna Leino Tarinat Arja Nykänen
Esa Print Oy, Lahti 2014
147 s.
ISBN 978-952-93-4281-5
Alennettu hinta 10 euroa! (lähetykseen lisätään postimaksu)

Postitilaukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 019 464200 

Valokuva- ja tarinakirja Kissanystävälle sisältää valokuvia ja tarinoita Kytäjän löytöeläintalon asukkaista kaikenikäisille kissojen ystäville. Monet kirjan valokuvat ovat olleet näytteillä Hyvinkään kaupunginkirjastossa kahdessa eri näyttelyssä, jotkut aiemmissa kalentereissa. Tarinoita elävöittävät runot ovat eri lähteistä ja niihin pyydetty käyttölupa runoilijalta itseltään. Koska kissat putoavat aina jaloilleen, tarinat ovat lohdullisia selviytymistarinoita. Hienojen kuvien katselu ja koskettavien tarinoiden lukeminen tekee sydämelle hyvää - etenkin jos sylissä kehrää kissa.

"Oli niin mainio teos, että piti saman päivän sisällä lukea kannesta kanteen. Miten hienot ja hellyttävät kuvat ja hauskasti kirjoitetut tekstit kissa-asukkaista ja heidän elämänkohtaloistaan! Hyvällä tavalla vetoavaa ja puhuttelevaa puolesta puhumista - eikä vain kissojen puolesta, vaan tuntui, että kissojen kautta puhuttiin myös ihmiselämään liittyvistä peruskysymyksistä: yksinäisyydestä, hylätyksi tulemisen pelosta, toivosta, rakkaudesta, kuolemasta. Tekstejä täydentämään löydetyt runot tuntuvat onnistuneilta - joten tekijöillä on aihetta olla ylpeitä saavutuksestanne!" (Kirjailija Leena Ravantti)