Kotia etsivät eläimet

Hinnat alk. 1.8.2017

- Pennut 150 € (yhteen ikävuoteen asti)
- Aikuiset 130 € (1 – 9 vuotiaat)
- Seniorit 100 € (10 vuotta ja vanhemmat)

Löytökissoista ei useinkaan tarkka ikä ole tiedossa, joten hinta määräytyy eläinlääkärin antaman ikäarvion mukaisesti.

Kahden aikuisen kissan ottajalle hinta on 100 € / kissa riippumatta kissan iästä (ei koske pentuja).

Kaikki kissat luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina, steriloituina/kastroituina (myös pennut), madotettuina, sirutettuina ja rokotettuina. Kissan hinta sisältää voimassaolevan rokotteen, tehosterokotukset hoitaa uusi omistaja. 
1.8. alkaen kissojen sirutiedot päivitetään sekä Turvasiruun että Kissaliittoon. 

Maksu peritään käteisellä kissaa noudettaessa tai vaihtoehtoisesti ostaja maksaa kissan paikan päällä mobiili-/tai verkkomaksua käyttäen. 

KISSOJA ON VIIME AIKOINA TULLUT JA MENNYT NIIN TIUHAA TAHTIA, ETTÄ NÄMÄ NETTISIVUT EIVÄT MILLÄÄN PYSY MUKANA. KANNATTAA SIIS SOITELLA SUORAAN TALOLLE TAI TUTUSTUA KISSOIHIN INSTAGRAMISSA. YRITÄMME TAAS PARANTAA TAPAMME, KUNHAN TILANNE HIEMAN RAUHOITTUU!

Myy, vielä hieman arka nuorehko, todella kaunis kissaneito. Tuli talolle pienokaistensa kanssa, mutta etsii nyt vielä itse uutta kotia. 

 

 

Riio etsii yhteistä kotia Vanjan kanssa.

 

Kaunis harmaa-valkoinen Vanja etsii ymmärtäväistä kotia. Vanja on vielä kovin, kovin arka, mutta pientä edistystä on tapahtunut. Vanja on jo alkanut kiinnostua leikkimisestä. Vanjaa ei siis anneta pienten lasten perheeseen ja ottajalta odotetaan kärsivällistä luonnetta, koska tämä kissa ei todennäköisesti kesyynny hetkessä. (Päivitetty 15.10.)